2× podcast Potraviny s Hankou Michopulu

Hanka Michopulu zve hosty do svého podcastu o potravinách a povídá si s nimi o tom, co je na původních tradičních postupech hodnotného a čím bychom se z nich měli i dnes inspirovat.

Došlo i na nás dva - Zuzku s Vláďou, což byla poměrně výjimečná situace, protože se ještě nestalo, že by Hanka jedno téma probrala hned nadvakrát. Probrali jsme snad úplně všechno - báječné i prakticky archeologické zeleniny, aktuální směry a inspirace, miso, kafe i význam vzdělávání a výživy v kontextu recentních výzkumů lidské mikrobioty. Přehrávače vkládáme rovnou sem:





Zuzka se vytáhla překrásně barevným laktofermentem

Vláďa se hned jal nastartování a použití kuchyně

Pochystali jsme si sendvič z kvasového chleba s majonézou, kysaným zelím a čerstvě inkubovaným a osmaženým tempehem