Probiotický elixír zdraví
Není probiotické, co se leskne. Dokonce ani neplatí, že čím dražší, tím zdravější. Jaké potíže vlastně doprovázejí význam slova PROBIOTICKÝ?
..a dá se to zkvasit?
Není probiotické, co se leskne. Dokonce ani neplatí, že čím dražší, tím zdravější. Jaké potíže vlastně doprovázejí význam slova PROBIOTICKÝ?
Také jste chtěli vědět, co se stane, když smícháte rýži s rybím masem a dáte to kvasit? Já jsem to zkusil a..!
Tohle není návod na zhubnutí. Ani na stoletý život. Tohle je můj myšlenkový pochod, kterým míchám své jídlo.
Sice zabíjeme mikroba, ale způsobíme blaho v obědové misce. Kimčchi skýtá spoustu příležitostí, jak si přichystat hřejivé a chuťově bohaté jídlo. Rukama.
Nejsme šarlatáni a odkyselovači organismu. My jen prozkoumáváme kvašení, které běží do zásaditých hodnot stupnice pH. A smrdí čpavkem. A je moc dobré.
Klíčová slova: fermentovaný buřt, dusitany, vepřové střívko, laktobacil, botulin. To musím mít!
Mám to z internetu, dobrovolně bych to nevymyslela. A první impuls to udělat byl pocit — to je tak divné, to budu muset zkusit!
Otázka prdlavosti definitivně zodpovězena! Výkrm mikrobioty vyřešen! TOP 10 způsobů úpravy! Víme první — dá se to zkvasit!
Když se svému jídlu věnujete trochu systematičtěji, potřebujete nějakou literaturu, ke které se můžete vracet a buď čerpat novou inspiraci, anebo ověřovat a upevňovat existující poznatky. To je proces soustavného celoživotního učení.