E‑mailový občasník

Tohle je opravdu jen krátký servisní zápisek z redakce o tom, co už se mělo stát už dávno. Mnoho našich příznivců nás sleduje sice na Facebooku a Instagramu, ale obě sítě mají velmi vychytralé algoritmy a naše příspěvky doručují jen zlomku těch, kteří by je mohli chtít vidět. Zbytek se pak nedozvídá o tom, že se chystá workshop nebo jiná událost, unikají jim zprávy o nových článcích. V dnešní době je skoro nemožné vzpomenout si na všechny projekty, které člověka zajímají a chodit individuálně po jejich webových stránkách je nad lidské síly.

Nehledě na to, že mnoho našich příznivců na sociálních sítích třeba ani neví, že píšeme tento blog s našlapaným archivem a že já provozuju e‑shop Fermentárum.

Proto nabízím možnost zapsat se k odběru newsletteru. Měl by vycházet nepravidelně, ale myslím, že jednou nebo dvakrát do měsíce dám dohromady vždycky pár zajímavostí, které by ∞Meta jistojistě stopila do propadliště dějin jako komerčně zcela nezajímavé. Už jako mladý hoch jsem měl redakční puzení a vydával jsem třídní časopis, tak si to střihnu po pár desítkách let znovu: sestavím pro vás vždycky takový kompilát toho, co si myslím, že by vás mohlo zajímat:

  • novinky i tipy na starší zajímavý obsah z blogu,
  • chystané i proběhlé akce naživo (přednášky, workshopy, TV, podcasty),
  • události ze světa mikrobiologie,
  • mikroskopické úvahy na téma jídlo, probiotika, mýty ve stravování,
  • novinky z e‑shopu Fermentárum,
  • občas recept,
  • odkazy na zajímavé rozhovory s odborníky z navazujících oborů výživy, mikrobiologie, medicíny a potravinářství,
  • a samozřejmě další.

První číslo chystám na začátek února, tak se prosím zapište (formulář níže), všechny ingredience už jsou v kvasírně!

2 komentáře u „E‑mailový občasník“

Napsat komentář