![](https://www.zkvaseno.cz/wp-content/uploads/2020/02/bc061792b773fe0ac83704bc25b6f88f-150x150.jpg)
Otázka bublavosti
Buďto kyne moc, nebo málo, lahve vybuchují nebo jsou zticha, sakramentská práce, co s tím? Pojďme si shrnout všechno, co víme o bublavosti a vyvodit z toho nějaké praktické tipy.
Kam sahají hranice našeho vkusu co do chlupatých potravin? Odkud ten děs v očích spotřebitelů? A proč je to tak ukrutně dobré?... View Article
Prakticky v každém receptu nebo popisu fermentačních technik zmiňujeme jednu z metod, jak ochránit potravinu před problémy a usměrnit ji žádoucím směrem: zamezení... View Article
Při práci se základními surovinami a miliardami robůtků se nevyhnete situacím, ve kterých se zdá, že je něco špatně, že se... View Article
Náš blog je plný informací. Internet také. I kniha od Sandora vás poučí dostatečně. Jenže je opravdu nutné zavalit každého nováčka... View Article