Doporučená literatura

25. listopadu 2020


Popadnout kousek zeleniny a zkvasit ho je velmi jednoduché a ono to vždycky nějak dopadne. Když se ale svému jídlu věnujete trochu systematičtěji, potřebujete nějakou literaturu, ke které se můžete vracet a buď čerpat novou inspiraci, anebo ověřovat a upevňovat existující poznatky. To je proces soustavného celoživotního učení. Tyhle knížky jsme v redakci přečetli a můžeme je rozhodně doporučit, některé z nich jsou v nabídce mého malého fermentačního eshopu, pro některé budete muset do zahraničních eshopů nebo do antikvariátu.

Vláďa Sojka

Zkvašeno píšu od roku 2017, zajišťuji technický chod a provádím jazykové korektury. Ve svém volném čase samozřejmě kvasím, reinstaluji kávovou kulturu, fotím houby, peču chleba, chodím pěšky a pozoruji svět kolem sebe.

Na svém malém e‑shopu Fermentárum.cz pro vás mám kultury na domácí chov, literaturu, přednášky a kurzy jak pro domácí spotřebitele, tak i profíky.



Komentáře nejsou povoleny.