
Vydáváme Kuchařku na doma!
…a ten vykřičník v nadpisu jsme si dovolili zase po dvou letech, protože jsme si ani sami nemysleli, že se něco... View Article
…a ten vykřičník v nadpisu jsme si dovolili zase po dvou letech, protože jsme si ani sami nemysleli, že se něco... View Article
Nevím, kolik čtenářů jsou pamětníci a pamatují si ještě na první miniaturní vzhled Zuzčina průkopnického blogýsku o obskurních nákazách a shnilém jídle. Já... View Article
Hanka Michopulu zve hosty do svého podcastu o potravinách a povídá si s nimi o tom, co je na původních tradičních postupech hodnotného a čím... View Article
Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že pan kefír půjde někdy na kameru do hlavního vysílacího času, tak dotyčnému... View Article
Vztahy s jihokorejskou republikou máme na mimořádně dobré úrovni, třeba se jednou stane, že zrovna tak progresivní bude i severněji ložená zem,... View Article
Infikovali jsme éter, naočkovali dráťák, inkubovali vlny a zakysali mixák. To bylo totiž tak, že nám zavolala Maškrtnice, že prý se... View Article
Asi jste si všimli, že je tu poněkud mrtvo. Hlavním důvodem je fakt, že mě prostě čím dál tím víc... View Article
V neděli 5.7. se v Praze, v prostoru nákladové nádraží Žižkov, bude konat Street food festival. Předvedou se vám tam profesionálové i nadšení... View Article