Z redakce

  • Misonávštěva u Mimi Ferments v Berlíně

    Když Blanka (Jídlo a radost) přišla s tím, že s šefkuchaři z Ambi vyráží do Berlína na výlet za Markusem, neváhal jsem ani pikovteřinu... View Article

  • Vydáváme Kuchařku na doma!

    …a ten vykřičník v nadpisu jsme si dovolili zase po dvou letech, protože jsme si ani sami nemysleli, že se něco... View Article

  • E‑mailový občasník

    Na rok 2023 chystáme alespoň 3 kouzelnické kejkle, z nichž první je e-mailový občasník, skrz který k vám budu posílat trochu něco užitečnějšího, než pozitivní energii.

  • Potraviny pro tebe – konference 2021

    Stručný výtah ze sedmi příspěvků 3. ročníku nesmírně poutavé konference Současné trendy vede speciální výživě na téma střevní mikrobiom.

  • Zkvašeno 3 beta

    Nevím, kolik čtenářů jsou pamětníci a pamatují si ještě na první miniaturní vzhled Zuzčina průkopnického blogýsku o obskurních nákazách a shnilém jídle. Já... View Article

  • 2× podcast Potraviny s Hankou Michopulu

    Hanka Michopulu zve hosty do svého podcastu o potravinách a povídá si s nimi o tom, co je na původních tradičních postupech hodnotného a čím... View Article

  • Jak jsme byli v televizi

    Kdyby mi někdo před deseti lety řekl, že pan kefír půjde někdy na kameru do hlavního vysílacího času, tak dotyčnému... View Article

  • Jak jsme jedli korejské nudle

    Vztahy s jihokorejskou republikou máme na mimořádně dobré úrovni, třeba se jednou stane, že zrovna tak progresivní bude i severněji ložená zem,... View Article

  • Jak jsme byli v rádiu

    Infikovali jsme éter, naočkovali dráťák, inkubovali vlny a zakysali mixák. To bylo totiž tak, že nám zavolala Maškrtnice, že prý se... View Article

  • Resuscitace?

    Asi jste si všimli, že je tu poněkud mrtvo. Hlavním důvodem je fakt, že mě prostě čím dál tím víc... View Article