
Vypěstoval jsem kombuchu z ničeho
No jasně, pane profesore, to už tu bylo. Uděláš sladkej čaj, špricneš do něj trochu živý prodávaný nebo od souseda... View Article
No jasně, pane profesore, to už tu bylo. Uděláš sladkej čaj, špricneš do něj trochu živý prodávaný nebo od souseda... View Article
Dokvášení sladkých limonád v uzavřených láhvích je velmi oblíbená disciplína a je až s podivem, jaký náskok má šíření neinformací nad šířením skutečně dobré a bezpečné praxe. Dovolte mi, vážení kombucháři a tibíkářky, osvětlit vám tuto problematiku uceleně, s kompletní argumentací a s příklady hlášených úrazů.
Máte rádi espreso s tonicem? Je to hit posledních dvou let v kavárnách třetí kávové vlny. A chcete něco co je výrazně zajímavějšího, kvašeného... View Article
Kombucha to nemá u začátečníků moc lehké: vypadá jako Žvahlav, je cítit po octu a plovou v ní chuchely a kekely. Je na čase... View Article