Štítek: startéry

  • Kořeny — obecný návod na limonádu

    Dva kořeny se pod jedlí ke klepům z lesa sesedly.Co do vrcholků vítr vnes, zde dole přijde na přetřes.Veverka, teta stoletá,... View Article

  • Zimní limonády

    Další várka možných příchutí pro mléčný i vodní kefír — zaměřeno zejména na to, co je teď v zimě snadno dostupné. Sušené ovoce, koření... View Article

  • Syrovátka

    Syrovátka je tekutá složka fermentovaného či sraženého mléka, tzv. mléčné sérum. Budeme se bavit o té fermentované. Sladká syrovátka, která zbývá... View Article

  • Rajčata

    Já vím, že tentokrát jsem úplně mimo sezónu, ale chci vám představit princip věčné lahve a mám fotku jen s těmi rajčaty.... View Article

  • Startéry

    Startér je něco, co obsahuje kulturu kvasinek, bakterií nebo plísní, kterou chceme rozmnožit, aby nám vyrobila požadovanou potravinu. Bakterie a kvasinky... View Article