Synbiotický půst receptář – co mám pořád vařit?
Zde se nám hromadí recepty co během synbiotckého půstu jíme. Spíš jen jako inspiraci, než jako podrobné recepty, to by... View Article
Zde se nám hromadí recepty co během synbiotckého půstu jíme. Spíš jen jako inspiraci, než jako podrobné recepty, to by... View Article
Pyl, samčí pohlavní buňky rostlin, je poměrně velmi zajímavou surovinou. Mimo to, že je potřeba k tomu, aby rostlina měla plody,... View Article
Vítejte na cestě kolem světa — fermentované potraviny jsou skutečně globální záležitostí, byť se region od regionu velmi liší v tom, co se... View Article
Zdá se, že jen co lidé vynalezli první nádoby a zapomnětlivost, objevila se i fermentace. Nejdřív pravděpodobně bylo čůčo — tedy spontánně zkvašené ovoce,... View Article
Cože? Volčestr? Jeden z nepostradatelných pilířů óbrmňamek? Rituální obětina pro jednoho z Nevýslovných Prastarých přezdívaného Manža, který si musí počvachtat, aby nezničil... View Article
Správně fermentované potraviny, které vám do střev dostanou ty správné kultury, mohou pomoci i se splíny či nespavostí. Přinejmenším kultury Streptococcus... View Article