
Resuscitace?
Asi jste si všimli, že je tu poněkud mrtvo. Hlavním důvodem je fakt, že mě prostě čím dál tím víc... View Article
Asi jste si všimli, že je tu poněkud mrtvo. Hlavním důvodem je fakt, že mě prostě čím dál tím víc... View Article
V neděli 5.7. se v Praze, v prostoru nákladové nádraží Žižkov, bude konat Street food festival. Předvedou se vám tam profesionálové i nadšení... View Article
Možná jste si už všimli, jak se před nějakou dobou začaly šířit náhrady jídla — práškové směsi, které nejsou koktejly na hubnutí... View Article
Wild Fermentation od Sandora Katze konečně vychází v češtině pod názvem Síla přírodní fermentace. Hurá! Hledejte ve svých oblíbených knihkupectvích nebo... View Article
Ráda bych uvedla na svou obhajobu, že rozhodně nezačínám s vánočním tématem moc brzo. Protože pokud chci mít během svátků na... View Article
Mám takové temné tušení, že tohle bude pravidelně aktualizovaný článek. No ale co — publikovat negativní výsledky je důležité! Křís Na mém... View Article
Na českých internetech je foodblogerů celá řádka. Na co si vzpomenete, to tu najdete. Vaření, pečení, pěstování, bio, fair i direct... View Article