Z redakce

  • Kvašáková dílna

    V neděli 5.7. se v Praze, v prostoru nákladové nádraží Žižkov, bude konat Street food festival. Předvedou se vám tam profesionálové i nadšení... View Article

  • AnaPur

    Možná jste si už všimli, jak se před nějakou dobou začaly šířit náhrady jídla — práškové směsi, které nejsou koktejly na hubnutí... View Article

  • Soutěž o knihu Síla přírodní fermentace

    Wild Fermentation od Sandora Katze konečně vychází v češtině pod názvem Síla přírodní fermentace. Hurá! Hledejte ve svých oblíbených knihkupectvích nebo... View Article

  • Fermentované vánoce

    Ráda bych uvedla na svou obhajobu, že rozhodně nezačínám s vánočním tématem moc brzo. Protože pokud chci mít během svátků na... View Article

  • Nepovedené pokusy — aktualizace 7.1. 2015

    Mám takové temné tušení, že tohle bude pravidelně aktualizovaný článek. No ale co — publikovat negativní výsledky je důležité! Křís Na mém... View Article

  • Další blogýsek o jídle?

    Na českých internetech je foodblogerů celá řádka. Na co si vzpomenete, to tu najdete. Vaření, pečení, pěstování, bio, fair i direct... View Article