Hanka Michopulu zve hosty do svého podcastu o potravinách a povídá si s nimi o tom, co je na původních tradičních postupech hodnotného a čím bychom se z nich měli i dnes inspirovat.
Došlo i na nás dva — Zuzku s Vláďou, což byla poměrně výjimečná situace, protože se ještě nestalo, že by Hanka jedno téma probrala hned nadvakrát. Probrali jsme snad úplně všechno — báječné i prakticky archeologické zeleniny, aktuální směry a inspirace, miso, kafe i význam vzdělávání a výživy v kontextu recentních výzkumů lidské mikrobioty. Přehrávače vkládáme rovnou sem:
Díl 1. se Zuzkou
Díl 2. s Vláďou
Zuzka se vytáhla překrásně barevným laktofermentem Vláďa se hned ujal nastartování a použití kuchyně Pochystali jsme si sendvič z kvasového chleba s majonézou, kysaným zelím a čerstvě inkubovaným a osmaženým tempehem

Zkvašeno píšu od roku 2017, zajišťuji technický chod a provádím jazykové korektury. Ve svém volném čase samozřejmě kvasím, reinstaluji kávovou kulturu, fotím houby, peču chleba, chodím pěšky a pozoruji svět kolem sebe.
Na svém malém e‑shopu Fermentárum.cz pro vás mám kultury na domácí chov, literaturu, přednášky a kurzy jak pro domácí spotřebitele, tak i profíky.