2× podcast Potraviny s Hankou Michopulu

15. ledna 2020


Hanka Michopulu zve hosty do svého podcastu o potravinách a povídá si s nimi o tom, co je na původních tradičních postupech hodnotného a čím bychom se z nich měli i dnes inspirovat.

Došlo i na nás dva — Zuzku s Vláďou, což byla poměrně výjimečná situace, protože se ještě nestalo, že by Hanka jedno téma probrala hned nadvakrát. Probrali jsme snad úplně všechno — báječné i prakticky archeologické zeleniny, aktuální směry a inspirace, miso, kafe i význam vzdělávání a výživy v kontextu recentních výzkumů lidské mikrobioty. Přehrávače vkládáme rovnou sem:

Díl 1. se Zuzkou

Díl 2. s Vláďou

Vláďa Sojka

Zkvašeno píšu od roku 2017, zajišťuji technický chod a provádím jazykové korektury. Ve svém volném čase samozřejmě kvasím, reinstaluji kávovou kulturu, fotím houby, peču chleba, chodím pěšky a pozoruji svět kolem sebe.

Na svém malém e‑shopu Fermentárum.cz pro vás mám kultury na domácí chov, literaturu, přednášky a kurzy jak pro domácí spotřebitele, tak i profíky.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *